hej alla glada!

idag är jag hemma från skolan är hemma och är sjuk ='/ drygt men ibland är man sjuk åxå i går var jag och Elina och fikade på köpis blev en toast med ost&fetaost grymt gott! köpte en gris till hundarna åxå ingen riktig men det kanske du fattar hon blev jätterädd för den å det var roligt ikväll händer lite spänande saker =) får se vart det tar vägen.... vaknade 08,15 i morse när man kan sova men Nej det går inte alls! Jag färgade mitt hår i går åxå blev ganska så nöjd men ville ha det lite ljusare men det blev nästan svart men endå inte svart mörk mörk brun hihi den kommer nog bli finare sen hoppas jag annars får jag färga om den det går ju det åxå så länge man inte tappar hår. snart åker min Stora syster till NEW YORK åxå ='( huuh!!!!!!!!!!!! fan! men jag kommer snart och hälsar på henne kanske redan i sommar? =) jaajaa vi får se när jag kan komma och hälsa på henne. hoppas så snart som möjligt iaf nån som vill åka dit med mig och hälsa på henne då så slipper jag flyga ensam (A) höhö mrn jaa i helgen vet jag inte än vad jag ska göra? kanske ska se till och bli frisk först så man kan göra nå roligt jusste nästa vecka äre ju Sportlov och då ska kanske jag och Alicia träffa Jonna i sthlm =) hoppas verklien det funkar skulle vara grymt roligt och träffa henne har inte träffa henne sen Västerås tror jag? I miss you Jonnis <3 men nu blev det ett ganska så långt inlägg kram// Anna

Melodifestivalen

I går morse såg jag att Alicia hade skickat ett sms till mig och hon frågade om jag ville hänga med till Sandviken och det gjorde jag hoppade på bussen vid centralen 41 och sen åkte vi mot Sandviken och jaa vi hoppade av alldelses för tidigt! så vi fick en lång promenad kan jag säga haha! och kalt var det åxå men vi kom fram till slut och när vi är vid hotellet så gick vi in där och skulle kolla "priser" vad det kostar att bo där det kostar 1250 kr för en natt och då äre helg haha men vi ska ju inte bo där haha! Bloggar mer ikväll när jag kommer hem sitter i skolan nu så HEJDÅ!

Toblerone

I går så fick jag reda på att jag ska få åka till Spanien med 7 st i min klass ska vara borta i  1 vecka så jävla roligt är så glad!!!!!!!!!!!! ='D  men när jag hade slutat så åkte jag till Centralen mötte Alicia där sedan så hoppade vi på Upptåget mot Sthlm. När vi kommer fram till Upplandsväsby så lär vi hoppa på Pendeltåget som tar oss till centralen men jag och alicia gick in någonstans medans vi väntar på att Pendeltåget ska komma så kommer en tant springade mot oss och hon trodde vi hade glömt en påse där men den skulle ju ligga kvar där för det var ju mina sopor HAHAH! Tant lilla kommer springande med mn soppåse HAHAHHAHHAHHAHA! Jag höll på och dö av skratt men Tack för att jag fick tillbaka mina sopor :P  Men när vi är i sthlm så hoppar vi på bussen som vi skulle åka med till radiohuset =) när vi kommer fram dit så äre inte så jättemycket folk men vi "råkade" komma typ längst fram för Alicia kände några där så vi stod där med dom.  Och jaa när man entligen får komma in i studion så är Rabih på dansgolvet och då går jag fram till han med en Toblerone som jag hade med till han som vägde 4,5 kg!!! Fatta jag har gått och släpa på den åt han för att han skulle få den hihi  A: Jag har en present till dig  R: va? till mig?  A: Jaa den här är till dig R:Men guud tack så jättemycket  Kramade mig massa gånger  A: varesgod  R: Du betyder verkligen jättemycket för mig  naaw snuttis sen så kommer jag typ inte ihåg vad han sa mer =P  men sedan så gick jag och Alicia och satte oss på jättebra platser  och så går jag typ bakom Rabih när han är på väg in Backstage så hör man massa dansare ¨ååååhw vad har du fått den där ifrån??? men så hörde jag inte så mkt mer för jag gick till platserna där vi skulle sitta hihi Rabih var först ut så han var super duktig men  typ när alla paren hade dansat så fick man gå fram och knäppa kort på alla dansare  Jag gick till Rabih sen igen  A: kan jag få en till kram? R:självklart!!  A: du vet den dära tobleronen du fick av mig? R: aah?  A: jag tror du måste köpa en såg till den för det är en jätte stor choklad i hela den   R: va du skojjar shiet  A: jaa det måste du göra Haha R: jaa jag lovar jag ska köpa en såg *skratt* sen så knäppte vi kort tillsammans och så  Asså han är världens bästa!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<3


            









trötthet!!!!!

Suck sitter i skolan nu och slutar om 10 min =) går och väntar på att lärarna ska säga att:Jaa anna du kommer få åka till spanien om du vill =D men det blir säker tyvär anna så är det så många som vill åka och du har inte fått nån plats! BAJS! nej men nu ska vi tänka positivt här LET´S GOO!

Let´s dance

I fredags så vare dags igen mötte em och lollo på stan så gick vi till Subway och donken och godis taim.  Sen gick vi mot tågstation och hoppade på tåget mot Sthlm Anna hoppade i Skutskär men efter ett tag kommer tåg konduktören och säger att vi måste byta tåg i Uppsala så det var bara att hoppa av i uppsala och sen hoppa på nästa tåg väl på tåget så möter jag min matte lärare som skulle till sthlm åxå fast hon skulle åt ett annat håll.
När vi kommer fram så hoppar vi på bussen som tog oss till Let´s dance :) såg att det var jätte lång kö så vi gick och satte oss i sofforna så kommer Bertill han är tydligen en sån där som skriver en massa artiklar i expressen.
haha sen vare dags för insläpp och vi kom ju in bra tidigt tack vare Bertill haha!
när vi sätter oss på kortsidan så ser vi att Rabih kommer ut från en dörr och först tänkte jag gå fram där men jag vågade inte men sen kom han ut igen och då gick jag och em fram till han och frågade om jag kunde få en kram av han Rabih:självklart! =)  fyflaten så gött han luktade ååhw! mys sen så såg han vart vi satt och tror han kände igen oss haha så filmade vi när han dansade och han är så dutti men han gör nå roligt när filmar så haha arg min typ in i kameran haha för han dansade ju en Paso doble  när allt var slut så gick alla fram och knäppte kort på alla dansare så gick jag fram till Rabih  igen och frågade om jag kunde få en till kram och självklart =) och samtidigt så säger jag att jag ska rösta på han massa och då blev han jätte glad R:tack så jättemycket va gullig du är sötis! Han är bäst sen så gick vi ut från i studion och får en Gott&blandt påse =) men  sen så gick vi typ till bussen och åkte mot Max asså fyfan va äckligt det var brödet var stenhårt BLÄ!  <När vi kommer till Centralen så ser vi att Pendeltåget och det är försenat =( så vi missar vårat tåg som gick från Upplandsväsby med hela 6 min! =( Men men vi fick vänta där i typ 60 min sen så kom ett till tåg tack och lov! det blev mycket skratt och nynning på tåget på väg hem och var hemma på centralen 23.30 och när vi satt på tåget ringde jag pappa och frågade om Rabih klarade sig och självklart gjorde han =') YES! Men sedan så sommnade jag gott i min säng haha!




Idag så vare skola och då fick vi reda på att vi ska ev åka till Spanien med klassen men det är bara 7 st som får åka och jag är en av dom och jag hoppas verkligen jag får åka FAN va roligt det skulle vara åker i Mars då så det 'är inte så jätte långt kvar!!!!!!!!!! HOPPAS JAG FÅR ÅKA!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0