<3




Lycka till ikväll Rabih du kan räkna med många röster från mig =D


Danny Saucedo

nu blev det lite Mycket filmer här Men jag Kan inte lata bli och Lägga upp den här så sjukt gullig!


<3

Jag vill Axa kunna spela piano grymt fint!






Telia

hej igår så var jag och hämtade ut min mobil som var inlämnad på Telia för att det var fel på den och innan jag gick där ifrån så skämtade jag om att *imorgon kommer jag tillbaka med den för det är säkert fel på den fortfarande* och dom som jobbade där skrattade så ja det han knapp gå 1 dag innnan den börjar krångla så jaa vi får åka in med den igen och det var ganska så mkt folk där idag på telia så jag stod och kollade på nån ny mobil medans men jag såg ingen fin vart är alla fina mobiler?  jaja sen så gick jag ut till mamma igen som stod och snackade i telefonen för jag ville att hon skulle vara med när jag skulle säga var det va men nu så känner personalen igen mig där och han som jag snackade med i går om att jag skulle komma in med den i morgon då såg han att jag var där och att jag stod utanför och väntade så han "kollade" hur mkt folk det var ute där bland alla andra affärer HAHA så kom han fram till mig  Jaha går det bra med telefonen?  Jag:Nej jag är på väg och ska lämmna in den igen! haha Han:VA? skojjar du?  Jah:nej men så var tvungen att rabbla upp det som var fel på den igen haha så vi gick in och jag fick en lånemobil igen haha så det sista han säger är ska vi fixa så att du har alla kontakter nu så alla slipper försvinna igen  Jag: nej men det har jag fixat så det är lugnt. men jag tänkte att jag kopierar alla kontakter sen när jag kommer hem för dom är säkert inte sparade  och självklart så var dom inte sparade haha menmen det får gå endå haha jusst nu äre ju bara en låne mobil så ska försöka fixa dit alla sen igen hehe men sen kom det massa andra som jobbade där och dom ba: nemnen HEJ!  haha så säger dom sen jaa du är ju våran lilla stammis nu ju haha roligt och när dom skulle kolla om dom hade låne mobil till mig så sa dom jaa du hade vell en rosa sist  Jag: snälla har ni inte någon Sony Eriksson så då fick jag en som igentligen inte var en lånemobil =) jag vill inte ha den rosa igen  så TACK! att jag fick en normal mobil så nu får vi se om jag ska vänta i 2 veckor eller om jag kanske bara får vänta i 3-4 dagar =D

                                                      PÖSSOCHKRAMOCHNYPIRUMPAN!



Tjossan!

Hejhopp sitter i skolan nu och trökar har inte ett dugg och göra borde kanske lyssna på talbok men jag orkar inte kan inte koncentrera mig aah. shiet asså vad kan jag göra det är ungefär 40 min kvar till jag slutar så jaahaapp ska kanske fortsätta och göra ordsamling?  men snälla rara jag orkar inte göra det heller frästen i går så övningskörde jag =) fatta jag var till och med ute i trafiken helt sjuk att lilla jag körde typ 70 km i timmen! ahahaha men roligt vare bara det att jag höll på och köra in i snöhögarna några gånger haha! XD  men det gick bra tummen upp tummen upp!  Idag ska jag åka och kolla om jag hittar nå nya skor jag kan köpa eller pappa ska.... så nu ska jag passa på att ta ett par dyra MOHAHHA! nej jag skojja men jag ska kolla om jag kan hitta nå fina skor sen så skulle jag vilja käka på IKEA idag åxå  om någon vill bjuda mig så JA TACK  men jaja nu ska jag jobba snart tror jag eller om jag ska sitta och hålla på med Seterra låt mig se. Frästen på fredag äre Let´s dance och Rabih ska dansa en Paso doble :) lycka till kan inte tänka mig han dansa det, okej jag kunde inte se mig att Danny gjorde det heller =)


                                                             PUSS&KRAM!

24 Januari

Nu ska lilla jag prova om jag kan lägga in musikklipp så  här får vi se





COOLT!

Skolan

sitter i skolan nu och jobbar med kartor och sånt där så det är ganska så ruuligt!  när jag slutar ska jag ner på stan en sväng tror jag och möta Elina hon och jag var på Kina här om dagen grymt gott!  Hon ska på träning ikväll åxå ska kolla då tror jag mycket roligt och ja Malin jag står på din sida den där ungen ska inte hålla på och klaga när du rider hon är så jävla avis så ååååh! shiet kan hon bara lägga ner!  hon vet vem jag menar mohaha så jämt när jag är med så vågar inte den ungen säga nått MOHAHHA!
Nej nu ska vi vara snälla här och andas eller jaa iaf försöka om jag inte får astma hehe ;)  nej men nu ska jag fortsätta och skriva klart massa saker här så HÖRS!

Let´s dance!

i går så åkte jag och anna till Sthlm för att kolla på genrepet var inte tänkt att vi skulle åka först men jag ringde dagen före och kollade om det fanns biljetter kvar och då fanns det kvar så vi bestämde oss för att åka dit ruuuuuligt!  tog bussen till Svt där det skulle vara och när vi kommer in så säger dom att det är 1 förseningar  kul tänkte man men det gick det åxå sen så blev det insläpp och vi kom ner till studion och såg rabih det första jag gjorde typ =) fick jättebra platser och sedan satt det i gång nice Rabih var typ 4 eller nått han var duktig tycker jag men sen när det blev direksändning så var det tydligen inte lika bra =/ Men när genrepet var slut så fick man gå fram där och knäppa kort men sedan såg man hur alla typ gick till rabih så jag gick dit åxå fick en kram av han precis när han skulle gå =) lite glad jag blev då hehe sen så gick vi typ ut och när vi står där så kommer först Eddie och sen så kommer Reza fick kramar och så trodde Danny skulle komma åxå men vi orkade inte vänta så länge så vi gick till bussen.  Jusste innan det var insläpp så kommer det fram en gubbe och han ba: Jaha flickor får jag bjuda på en drink eller  haha eller nej man ska inte dricka tyckte han haha!  det var en tant i typ 70+ åldern som stod längst fram såg så gulligt ut hehe. När vi kommer till centralen så ser vi att donken har stängt what?  jahaa så det var ju bara att springa tillbaka och gå på en annan donken hehe  men vi hann med allt och kom fram 22.34  nice!  och mamma ringde då åxå och sa att Rabih gick vidare =D fan va skönt!


tjobba!

jahaapp då är snart den här veckan slut =) gött har gått riktigt fort måste jag säga sitter och tänker på en rolig sak att i Höst så kan jag få åka till Los Angeles om jag vill =D fatta inte så jätte långt kvar precis vem vill åka med mig nån frivillig har boende och allt så det behöver man inte tänka på tihihii!  Ikväll får Brynäs besök av Södertälje i Läkerol Arena nirre vinst hoppas alla på så vi ska se till att det blir en seger med kankse 6-2? skulle sitta fint. i går så övningskörde jag åxå skit roligt oh jag växlade från 1 till tvåan *STOLT*!  mohaha mitt mål är att jag ska få körkort före Danny nu så  nu jävlar hahha skulle vara roligt om det blev så jag fick mitt kort före han. jag var tvungen att sluta efter ett tag för att bilen började lukta brännt haha så roligt ska övningsköra mer i kväll tror jag så se upp om du vill ha din lika fin som den är nu och inte en massa bucklor på den


                                   Puss och kram och ny i rumpan!!

=)

Moy MOY!  har inte kunnat blogga på ett tag för att jag har vart borta hehe men kom hem i går och idag så har jag vart och tränat på gymmet gött! känner mig så duktig nu så när jag har börjat  träna =)


Media Markt!

Tjaa idag så har jag vart på Media Markt hämtade Alicia vid bussen sen så åkte vi till media markt kom precis så det var ganska så bra och vi såg jätte bra för att komma dit så pass sent. sen så kom först Calle in och sen kom Erik in =) mys han var jättebra och jag trodde han bara skulle köra higher men icke han körde några låtar till. när dom hade sjungit klart så ställde vi oss i singeringskön och jag hade inte pengar till att köpa Eriks skiva men jag gick upp endå, sen så fick Erik skriva på min arm och ja sen så tänkte inte jag så mycket mer på det och kom på att calle var tvungen att skriva åxå haha! så han fick skriva han åxå på samma arm haha! men när vi hade gjort det så träffade jag och Alicia sarah och dom så pratade vi lite med dom och så =) sen när singeringen började ta slut så gick jag och Alicia där bakom och kollade om vi såg nån men det gjorde vi inte men efter vi har stått där ett tag så kommer dom och ja dom lägger in sina saker i bilen sen så frågade jag Erik om jag kunde få en kram och ja det fick jag :) men Calle hoppar in i bilen bara och stänger dörren medans erik kramar alla som var där hehe han är snäll han. men calle är säkert åxå snäll men har inte pratat med han nått. jaa sen så kom syster och hämtade mig och Alicia och vi körde henne till bussen.  Som sagt i morgon så kommer jag åka bort ett tag ska åka till min kusin ett tag och vara där och koppla av lite granna. men jag kommer hem på Onsdag igen och då på Onsdag kväll ska vi träna på gymmet! =D ska bli riktigt roligt + att han med det stora V jobbar åxå tror jag tihihi men nu måste  jag börja packa om jag ska åka imorgon tack för idag alla finisar jag träffade// Anna

2009

mitt 2009:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jaao
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej jag hade inte några heller
o3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nope
4. Dog någon som stod dig nära? Tuttan ='(
5.Vilka länder besökte du? Cypern,Finland och Sverige.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? sommarjobba på gevalia med V.....
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 7 augusti :D
8. Vad var din största framgång 2009? jobba på bra i skolan!
9. Största misstaget? skämma ut mig
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk ibland
11. Bästa köpet? hmm.....?
12. Vad spenderade du mest pengar på? spelningar som det inte har vart värd en enda krona!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? träffade Rabih och Viktor
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? massor!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? blandat
16. Vad önskar du att du gjort mer? skaffa mera nya vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre? bråkat
18. Hur tillbringar du julen? släkten och familjen<3
19. Blev du kär i år? JA! och alla vet vem åxå tror jag =)
20. Favoritprogram på TV? IDOL!
21. Bästa boken du läste i år? vet inte
22. Största musikaliska upptäckten? Rabih Jaber<3
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? laptopp,kläder,pengar,emd på grönan
25. Något du önskade dig men inte fick? fick allt jag ville
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009 ? jag var på Gröna Lund och kollade på EMD
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? kan inte komma på något
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? söt
29. Vad fick dig att må bra? hela andra veckan och tredje veckan på Gevalia
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hm....
31. Vem saknade du? Jag vet inte men jag saknar Viktor nu så jaa kanske han då
32. De bästa nya människorna du träffade? massa fina flickor och pojkar =)

RSS 2.0