Tött?

Hejhej idag så har jag hafft studiedag =) grymt skönt vaknade 15.45 hoho så länge har jag nog aldrig sovigt någon gång tror jag.... men så kan det gå om man har roligt på helgerna. 




 


här är jag och Bobby, Jag och Alicia träffade han i Uppsala när vi åkte hem från Västerås hehe

bilder

här kommer lite bilder från Nynäshamn 
  


 







VÄSTERÅS










kommer mera bilder i morgon

Västerås

igår så åkte jag och Alicia till västerås mötte henne vid bussen som gick vid 08.00 som körde oss till Skutskär.
hoppade på tåget där och åt frukost där hehe när vi kom fram till uppsala så skulle alicia köpa ett ul kort och dom öppnade precis när vi kom. så är det en tant framför oss och ja hur länge fick vi vänta ganska så länge iaf för hon skulle typ beställa åt hela sin släkt och åt nån kompis haha. sen så hoppade jag och alicia på bussen mot V-ås och det tog typ 1.40 och sen skulle vi ta en annan buss som tog oss till västerås. och innan vi hittade den bussen snackade med någon taxi chafför och man hörde inte vad han sa haha och man kan ju inte säga va flera gånger heller, men sen så hittade vi på bussen och då skulle jag betala med sms men det gick inte för att det var någon spärr så jag fick pannik men Alicia räddade mig TACK! så kunde vi hoppa på bussen mot Erikslund/eriksberg? kommer aldrig i håg vad det heter haha. men sen kom vi fram och det där ställe hette typ Tatis.
men jag och alicia fick endå ganska så bra platser :D men sen så var det singering och jag och alicia gick fram vid det dära bordet så var alicia bakom mig så stängde dom för precis bakom henne. sen så kom jag till Danny och jag ba: danny nu ska du skriva så här till Achmeed från er haha och D: Va? vad sa du? A: men skriv till Achmeed D: ahaa okej^^  HAHAha men jag tror inte han fattade att jag skojjade heller :P men min kära vän ska få den så det är lugnt.  sen gick jag och Alicia en sväng runt huset och såg doms bil nice samma bil som i går och jaa det var ju roligt sen så gick vi in på skopunkten och jag hittade ett par super fina skor som fick åka med hem. Efter det så gick vi och kollade lite en sväng och så var Leo där åxå Dannys bror. 
men iaf när allt var klart så gick vi till doms bil och PUSS på dom sen så åkte vi buss hem med Sarah och några till roooooligt! <33 när jag och Alicia kommer till uppsala så gick jag in på pressbyrån för jag vlle ha en cola och när jag går ut så kollar Alicia på mig jätte konstigt som att kolla där är ju nån kändis och gissa vem det var joo det var ju BOBBY :D haha så när han kommer ut så ropar vi på han och han ba: heej tjejer AA: kan vi få ta kort med dig? Bobby: självklart! så sen började vi snacka om EMD och lite sånt med han och jaa sen så var han tvungen och gå för att han skulle med tåget.  om ingen vet vem Bobby är så äre det han som klipper alla i EMD och massa andra kändisar. hehe nice!
sen efter ett tag så hoppade vi på tåget hem.  Och det var jätte roligt med mycket skratt Tack för i helgen alla flickor och pojkar <333


Västerås/ Uppsala

om du går in på den här bloggen kan du läsa att Bobby träffade mig och Alicia i Uppsala och det var vi som tog kort med han! =D  haha han klipper en massa kändisar bland annat EMD :D

http://blogg.bobbysharstudio.se/




 Kram till alla söta tjejer som kom fram på stationen i Uppsala och ville ha bild med mig.




bloggar mer i morgon om Västerås med Alicia <333

Nynäshamn?

i går åkte jag em anna och alicia till nynäshamn eller vart det nu var mötte upp em och alicia vid bussen på morgonen för att vi skulle ta tåget till skutskär. när vi kommer dit så kommer anna åxå, hoppade på tåget till Upplansväsby och sen så åkte vi vidare mot nynäshamn.  När vi väl kom dit så släppte bussen av oss för tidigt =/ så det var typ en bro över själva scenen och det där det skulle vara så man fick klättra ner på sidan. när vi kommer ner så gick vi och kollade lite granna och då står Richard Olsson där haha XD sen gick vi och köpte mat  hihi sen gick jag och Alicia in i nått tält där och tog massa gratis saker hehe så fick vi även svara på några frågor och gubben som hade det sa alla svar till oss ;) hehe men vi skrev i nått annat  namn och jaa hehe. 
Efter några timmar kommer EMD upp på Scenen roligt var det och Danny kollade på oss ganska så mycket under hela grejen :) roligt. sen så var det ju singering åxå å herregud säger jag bara mycket folk. när vi kom fram så var dom ju endå ganska så social haha jag: danny jag har gjort en sak som du måste veta. D: vad har du gjort? 
Jag: jag har åkt hit i smyg utan att mamma och pappa vet om det D: va? men nu måste du skynda dig hem så dom inte märker att du har vart borta för länge Jag: joo vi ska snart D: men nu kommer ju morsan din bli jätte arg. jag: haha ja men hejdå D: massa slängpussar :D puss puss  och sen när singeringen var klar så slängde sig alla på Danny stackarn =/ men iaf så stog jag en bit bort så hoppar Anna fram precis när han ska gå förbi mig haha och han ba men titta måns! och jag fick en kram åxå PUSS på Han! 
sen så hoppade vi på bussen hem och när man åkte till västerhaninge så var det en hel buss med bara emd fans ruuuuligt.  sen så hoppade vi på tåget hem igen. och nu ska jag och Alicia ut på nya äventyr så seeeeeeeeeeees  

Jag måste dela med mig av min dröm som jag drömde i natt

Jag drömde attt jag var på en singering med EMD och så orkade inte jag stå där så jag gick och satt mig på gräset en bit bort från scenen. och rätt var det var så kommer D och sätter på gräset med mig och det var inga fans där eller nått för alla ville snacka med E och M hahah! iaf sen så åkte jag med dom till någon stuga och rätt var det var så var mina lärare där och dom satt och åt med dom? sen så kom jag springande och ba: Men vad gör ni här med mina lärare och då satt dom och snackade om mina betyg. och sen så gick vi in i nått stall och då kom erik och sa att han ville snacka med mig om mina betyg och han sa att jag var tvungen och skärpa mig i skolan. Han tyckte att jag inte fick sitta inne på doms hemsida för mycket. Och sen så kommer D och M åxå och då tog D tag i mig så han lyffte upp mig i sin famn och slängde mig upp och ner jätte länge.
Sen kommer jag inte i håg så mkt mer men jag minns att den slutade jättebra =')


NU VAR DET HÄR MIN DRÖM SOM JAG DRÖMDE I NATT OCH DET HAR INTE HÄNT SÅ ALLA VET!

Nu ska jag på bio med Elina,Marre och Malin(elinas syster)  sen blire Tacos hemma hos henne gott gott!
i morgon åker jag på nya äventyr med Em och Anna :P skriver mera sen Puss/// anna


Brynäs



Idag kör dom i gång första matchen Timrå-Brynäs!



hoppas på vinst men är osäker om dom vinner men man kan ju hoppas, borta match äre åxå så det är ju synd ville ju ha den hemma!


mot SM-GULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

School

jahapp idag så var jag i skolan och det var vell inte en sån rolig dag idag inget var som det skulle =/ men jaja alla dagar är inte bra i skolan på lunchen så åkte jag pappa och elin och åt på hans jobb det var gott åt en räksallad!
sen så körde elin upp mig till skolan igen och då hade jag självständigt så jag satt inne på typ fb pch lite smått och gott. efter skolan så kom pappa och hämtade mig så åkte vi och hämtade mamma för hon har oppirerad. sen så åkte vi till Forex och växlade lite pengar för att syster åker till Alanya i natt och då ska hon köpa lite  saker till mig där så jag var tvungen att växla till typ Turkisk lira eller va det nu är.
sen så har jag ridit Silken idag gick vell ganska bra red ut i skogen men han är ju så pigg så jag vet inte vad  haha men mysmys nu börjar snart idol så bye/// A

hockey

hej allt är bra med mig igen jusst nu har jag lagt upp nya bilder på facebook som ni måste gå in och kika på lite från cypern. jusst nu sitter jag och kollar på hockey den började idag igen dock spelar inte brynäs idag dom spelar på lördag tror jag mot skellefteå. man kan ju hoppas på vinst för Brynäs del så jaa det får man vell se dårå men vart i skolan och så idag åxå men det var inge roligt som hände precis.  men nu ska jag fortsätta kolla på hockey så ska jag vell sova sen kanske. knäppte lite nya kort idag på hästen som jag ska lägga in här sen som ni ska få se om ni vill =) lite fina höst bilder och så men nu ska jag fortsätta kolla på hockey sen ska jag sova Godnatt// A





SÄNG

Jag ska köpa en svart säng av Elina :D den är jättefin och jag hoppas jag kan hämta den så fort som möjligt äntligen en ny säng! så det är nice men först lär vi fixa häst transporten för det är punka på den =/ men ja får vell se när man kan hämta den då ;)




                                                  

datan funkar

nu funkar internet igen :D fett glad men nu har jag blivigt sjuk igen skit tråkigt inte det roligaste precis om ja säger så. jag ska ju bort på lördag åxå så ja känner att jag inte vill vara sjuk då! men idag har vi firat pappa och så, nu är jag hungrig så vi kanske kan åka och köpa en pizza va vet jag :D




Pappa fyller år idag

                         



Grattis pappa på födelsedagen

Högbo/Sjuk

Hejhej i tisdags var jag i högbo med klassen vi skulle paddla kanot :( inte alls roligt och gö det paddlade i 2 timmar sammanlagt. det är ju inte det roligaste när man inte känner sig pigg men det gick när jag kom hem där i från så sommnade jag i soffan direkt helt slut  var jag så nu har jag vart hemma onsdag torsag ska vell gå i morgon tänkte jag och det är ju skolfotto i morgon också det längtar man ju inte till precis om jag säger så. i morgon kväll ska jag hem till Elina och äta tacos och kolla på film =) visst ja vi har nu bokat biljetter till globen horse show och så har eller vi ska hyra någon lägenhet i sthlm så ska vi sova kvar där,det ska bli skit roligt kan jag lova jag och elina kommer ha det jätte roligt där och vi kommer handla en massa saker :) bla till hästen och  lite saker till mig själv på stan. men som sagt det längtar  man ju till åxå och så ska man ju kanske träffa en viss D nästa lördag också om jag kan :P får se hur det blir med det men det låter som att jag ska åka iallafall. Saknar elina jätte mycket har inte träffa henne på en vecka nu så i morgon smäller det ska bli jätte roligt och träffa henne,annars brukar vi ses typ varje dag.



 

Cypern

söndag morgon åkte vi till arlanda för att vi skulle till cypern på semester med Wallström. Kom fram till bilparkeringen där vi lämnade våra bilar och sen fick vi åka en mini buss upp till arlanda. checkade in och så där och sen så gick vi in i gaten och när jag skulle gå i genom där så tjöt det om mig så en vakt var tvungen att kolla igenom mig?.  sen kom jag in och vi var hungriga så vi gick och köpte oss en jätte stor och god räksmörgås den kostade bara ¤host¤ 159 kr skit dyrt var det där och sen när vi har ätit så gick jag och mamma in i TAXFREE och kollade om vi hittade nått men vi hittade inget spec. efter ett tag fick vi gå ombord på planet och ja det var det fulaste planet jag har sätt hehe.  fick mina saker jag hade beställt åxå väl framme i Larnaca så väntade vi på våra väskor och sen när vi gjort det så gick vi till bussen som skulle köra oss till hotellet och det tog ca 45 min från Larnaca till hotellet.  när vi var framme på hotellet så fick vi våra Allinclusive stavning? sen gick vi till hotell rummet och vad stod inte där om inte en vinflaska =) nice man tackar och bockar! sen så hoppade man in badkläderna och sprang ner till polen. Helt underbart i vattnet kan jag säga mycket härligt sen så  gick man och beställde drinkar tänk att det är så roligt  att dom inte kollade hur gammal man är där så det var fett nice.
senare på efterrmiddagen så gick jag,mamma,malin och christina en sväng vid havet  och kollade underbart.
sen så vare middag bufé vare eller det var det hela veckan. gick ner till stranden några gånger åxå och så.mamma och carro åkte fallskärm åxå hehe skulle jag aldrig våga medans jag och malin och bosse satt med i båten ;)  på hotellet hade dom världens sötaste kattunge och den var så jävla söt så det var nära att man tog med den hem kan jag säga den var hur gosig som helst och ville bara gosa gosa och gosa. 
 vi åkte in till stan några gånger åxå och kollade i massa affärer hittade en väska,halsduk,plånbok och lite mer.
sen så när det hade gått en vecka och då var det dags att åka hem igen :( ville inte alls åka hem men endå kändes det på två sätt. men det är skönt och vara hemma åxå men jag vill tebx nu!!!  hade iaf  grymt roligt denna vecka kommer aldrig glömma det.  frästen så var vi med på vattengympa tänkte att vi skulle vara duktiga men pappa och bosse orkade inte länge kanske var i vattnet i typ 10 sen så orkade inte dom nå mer hahaha okej jag gick åxå upp men kankse efter 15min ;) lat som man är, Men´nu är jag hemma igen och allt är bara bra och brun och fin är man åxå ;) men nu ska vi äta grillat Hörs PUSS!

är hos elina

jaaahaaapp då är jag hos elina har ätit Tacospaj hehe vi ska vell kolla på tv sen och elina är helt galen hon skrattar och hon skrattar och samtidigt mår hon illa? haha. I morgon  ska jag och elina på stan och äta på subwa mumms! bara för att vi älskar subway hehe kanske blir nån film sen  ja vene. gick i skolan idag åxå sen så hämtade syster mig och vi åkte och åt mat med pappa och hans kompis. åkte till maxi sen en sväng och handlade ilite dvd skivor.  nu ska ja vara social ses Pusshej


Helg

hey! nu har jag äntligen helg grymt skönt! vart på läkerol Arena idag och ätit god mat mumms! =) slutade halv 12 i dag nu ska jag gå hej svejs  hinner inte skriva måste dra i väg

skolan=/

sitter i skolan nu och har tråkigt orkar inte skolan nå mer =/ menmen ska träffa elina idag åxå :') hehe hon ska åka och rida idag så ska jag kanke komma och kolla eb stund ;) hoppas hon får Al. sen så ska ja åka hem och sova en stund


CYPERN!

söndags natt åkte vi till cypern med Wallström =) det va mycket roligt kom vell fram till cypern vid 13.40 tror ja.
och vi åkte sedan buss till Paradise Village  mycket fint hotell kan ja säga åt och drack mycket gott :) hehe köpte en väska,halsduk,plånbok och en massa annat i Taxfree =) bloggar mer sen om cypern sitter i skolan nu så jaa  lär jobba på. efter skolan ska jag träffa ELINA :D <3 har saknat henne massor när ja vart i cypern  bye bye/// A

RSS 2.0