2011-03-07

Nu ska jag åka och träna min häst om vi ska kunna tävla något snart ser verkligen i fram emot det. Idag så var min klass på någon teater grymt tråkig om jag får säga vad jag tycker. Och när jag slutade skolan åkte jag till ica och köpte mig en Ben&Jerrys och en pepsi.Men först så var jag så himla osäker om jag skulle ha råd men som tur var hade jag det haha. Jag har inte så mycket mer  att säga tänker dock på alla roliga spelningar mellan 07-09 saknar det jättemycket men det är inte lika roligt längre som det var förr bara för att man har förmodligen växt ifrån det.. Men man kan ju åka när man känner för det ibland är det värt allt när man har snackat med D ett tag och en annan gång kan det vara ovärt pengarna. Men jag kan säga att jag har fått mycket nya vänner tack vare Danny hade jag inte börjat åka på spelningar så hade jag aldrig träffat världens gulligaste vänner så  tack lilla vän. Jag har vart med om allt ifrån att Matte har raggat på morsan till att ha åkt nästan hela sverige runt för att träffa dom.  Jag tänkte jag ska skriva från första början hur jag träffade Danny ikväll om ni vill det :)


trök söndag!

Idag är det söndag och klockan är nu 19.39 och snart börjar solsidan. Jag älskar ju den serien så himla rolig efter det så är det Big Brother och det är ju också jätteroligt för alla är ju så knasiga där, jag brukar tänka att om jag var där skulle jag stå ut med allt det där då eller skulle jag lämmna huset efter 1dag. Men som sagt har haft sportlov i en vecka nu och det har vart jätte skönt har bara slappat och tagit det lugnt jobbade 1 dag också på hockeyn och det var stressigt som tusan då. Men jag älskar mitt jobb ibland och det är jätteroligt för att man kommer in i det snabbt.Jag har jobbat där max 5 gånger och jag har redan lärt mig att lägga tallrikar på armen så det är roligt. I fredags var ju jag och pappa i sthlm som ni kan läsa i andra inlägget men jag kan skriva om hur dagen började. Det började med att vi åkte till sthlm vid ungefär 09.30 tiden och så lämnade vi hundarna hemma hos mamma och sen åkte vi bil till sthlm.. När vi kom fram dit så hittade vi parkering direkt så det var bra och först gick vi och kollade i dom dära dyra burtikerna på typ östermalm grymt dyrt där men roligt att bara gå runt och kolla också klockan blev runt 12.00 och vi blev hungriga så jag och pappa gick in på Kungshallen och kollade om vi hittade något att äta där inne och det var grymt god mat där  jag åt Entrecote,potatisgratäng och grönpepparsås. Medans pappa tog någon typ biff eller nått haha. Jag ska alltid ta den dyraste maten haha! men så kan det gå ibland om det inte finns nåot annat som lockar. När vi hade käkat klart så gick vi i massa butiker och kollade och jag köpte en OnePiece blev en rosa med något vitt på och så köte jag ett par skor också. Pappa köpte också ett par skor dock hittade jag ett par jättesnygga skor men såklart fanns det inte min storlek. Det regnade lite och det var grymt kallt så på eftermiddagen åkte vi hem men först åkte vi ut till grönan och kollade hur det såg ut där. Det kändes så konstigt att vara där när det inte var en enda kotte där  sen så drog vi vidare ut mot djurgården och så gick jag ut och köpte en cola för 25kr galet så dyrt! Efter en stund åkte vi hem igen och då  gjorde vi i ordnig tacos. Jag hade en grymt rolig dag och snart så kommer min syster hem från USA, för då har hon vart borta i lite mer än 1år kommer bli kanon.

Och varför kan jag inte ladda upp bilder? :O


I´m back!

Heey! Nu ska jag sätta igång och blogga igen får se hur jag lyckas med det. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt och ja nu kör vi wohoo. Idag har jag inte gjort så jättemycket har vart och kollat när Silken har tävlat han var jätteduktig men det blev ingen placering. Sen så har jag även kollat på Melodifestivalen tror det var andra chansen och det är inte så  jättebra låtar som kommer till globen. Men aja det blir nog bra tror nog dock inte att Danny vinner. Imorgon är det söndag och då ska jag för det första ta en lång sovmorgon. Sen så ska jag nog göra något annat. Igår så var jag och pappa till sthlm och jag köpte en onePiece Jump in och den var grymt dyr men jag gillar den.


RSS 2.0